«Νέα αρχή στον Ολυμπιακό

Ως νέο ξεκίνημα στην καριέρα του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ταρίκ Ελιουνούσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο νορβηγικό περιοδικό nettavisen.

Ο διεθνής Νορβηγός εξτρέμ χαρακτήρισε  πιο… χαλαρή την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση με ότι συμβαίνει στη Γερμανία, υποστηρίζοντας παράλληλα πως στη Χοφενχάιμ δεν κατάφερε να δείξει την αξία του λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών.

«Οι Γερμανοί είναι λίγο πιο πειθαρχημένοι, ενώ στην Ελλάδα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Έφτασα αργά σε μια προπόνηση. Στην Γερμανία ίσως θα με έδιωχναν από την ομάδα, αλλά εδώ δεν… αγχώθηκαν. Πήγα στον προπονητή, τον Πάουλο Μπέντο, ζήτησα συγγνώμη και αυτός απάντησε με ένα “ε;”. Στην Γερμανία ίσως δεν θα με συμπεριελάμβανε στην αποστολή της ομάδας, οπότε ήμουν λίγο έκπληκτος. Είναι σαν δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι οι δύο ομάδες».

Ο 28χρονος άσος αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πολύ άσχημη για τον ίδιο περσινή σεζόν στα γερμανικά γήπεδα, όπου στάθηκε εξαιρετικά άτυχος. «Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Πέρασα από τόσους πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς τον έναν μετά τον άλλο, κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ εκνευριστική, ενώ και η ομάδα δεν πήγαινε καλύτερα. Γενικά ήταν μια απογοητευτική σεζόν για μένα. Οπότε χρειαζόμουν ένα νέο ξεκίνημα. Η Χόφενχαϊμ έκανε πολλές μεταγραφές και εγώ θα έπρεπε να ξεκινήσω να παλεύω από την αρχή για τη θέση μου, αφού δεν είχα παίξει ποδόσφαιρο σχεδόν για ένα χρόνο. Ήταν καιρός για κάτι νέο και κάποιες φορές ένα νέο περιβάλλον σου κάνει καλό. Και όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά εδώ για μένα» πρόσθεσε και κατέληξε αναφερόμενος στον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλος σύλλογος, δείχνει την αφοσίωσή του και το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο γενικότερα. Οι Έλληνες είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο. Το αγαπούν και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα