Μπένζαμιν Μπάτον ο Ζλάταν!

Θυμάστε την απίστευτη ιστορία του Μπένζαμιν Μπάτον; Του απίθανου τύπου που γεννήθηκε γέρος όσο μεγάλωνε μίκρυνε ηλικιακά και τελικά πέθανε στα βαθιά του γεράματα ως… νεογνό; Ε, στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο Μπένζαμιν Μπάτον είναι ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς.
Ο αυτοαποκαλούμενος «Θεός του ποδοσφαίρου» δήλωσε στην ιστοσελίδα της UEFA με αφορμή τη ρεβάνς που επίκειται με τη Μάντσεστερ Σίτι ότι γεννήθηκε γέρος και θα πεθάνει νέος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξηγήσει ότι νιώθει καλύτερα από ποτέ και πως όλα βρίσκονται μέσα στο μυαλό. Εκτός αυτού είπε: «Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είσαι όσο νιώθεις ότι είσαι και φέτος είμαι πιο φρέσκος από ποτέ και νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Φέτος απολαμβάνω περισσότερο το ποδόσφαιρο».
Η αλήθεια είναι ότι ο Ιμπραήμοβιτς μέσα στο γήπεδο δε δείχνει κάποια κατάπτωση που θα ήταν φυσιολογική λόγω της ηλικίας του. Το αντίθετο μάλιστα, φέτος είναι και πιο ώριμος. Και όλα δείχνουν πως δε θα αφήσει την Παρί για την Σαουδική Αραβία ή την Κίνα, αλλά θα εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Για τη συνέχεια της Παρί στο Champions League είχε να πει: «Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι και πιο έμπειρη. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις όμως στο θεσμό αυτό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα