Μουρίνιο: «Είμαστε απλά ένα αλογάκι…»

Απολαυστικός για ακόμα μια φορά παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι μίλησε για το λόγο που έδωσε ο μασέρ και ενέπνευσε τους παίκτες ενώ δεν δίστασε να χρήσει φαβορί για τον τίτλο τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και την Άρσεναλ.

«Δεν μίλησα εγώ στην ομάδα. Σοβαρολογώ. Ο Μπίλι ο μασέρ μίλησε στους παίκτες. Τους φώναζε κάτι με τη σκοτσέζικη προσφορά του, που εγώ δεν καταλάβαινα. Εκείνοι όμως χειροκροτούσαν, άρα πρέπει να το κατάλαβαν. Εγώ τελευταία φορά τούς μίλησα στο γεύμα της ομάδας. Σας λέω πως ο Μπίλι έβγαλε το λόγο στην ομάδα και φαίνεται πως τον κατάλαβαν», δήλωσε ο Μουρίνιο.

«Παίξαμε φανταστικά απέναντι σε μια φανταστική ομάδα. Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος εντός κι εκτός έδρας», πρόσθεσε, ενώ σε μια προσπάθεια να μεταφέρει το άγχος στους άλλους διεκδικητές του τίτλου, είπε: «Η Άρσεναλ είναι πρωτοπόρος και φαβορί μαζί με τη Σίτι. Εμείς είμαστε πίσω τους. Είναι μια κούρσα ανάμεσα σε δύο άλογα κι ένα αλογάκι, που ακόμη θέλει γάλα για να μάθει να τρέχει και να πηδά. Ένα αλογάκι που την επόμενη σεζόν μπορεί να τρέξει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα