Μουρίνιο: «Δεν έχω εμμονή με το τρίτο Champions League»

Το χειρότερο σενάριο αναφορικά με την πορεία της φετινής Τσέλσι περιέγραψε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σάλκε.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι θέλει να αποφύγει κάθε σενάριο της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League, καθώς κάτι τέτοιο θα κάνει πολύ κακό στο πρεστίζ του συλλόγου.

«Τώρα η ανησυχία μου είναι μία, δε θέλω να συμμετάσχω στο Europa League. Θα είναι πολύ κακό για την εξέλιξη της ομάδας μου, για τους νέους ποδοσφαιριστές της και για το πρεστίζ του συλλόγου. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα, για να προκριθούμε».

Επιπλέον, μίλησε για την ιστορία που έχει γράψει ο ίδιος στο θεσμό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ αρνήθηκε ότι έχει εμμονή με την κατάκτηση του 3ου Champions League με τρίτη διαφορετική ομάδα.

«Το να επιστρέψω για να κερδίσω το Champions League απέχει πολύ από την εμμονή. Εάν έχω επιτύχει αυτό το στόχο, στο τέλος της καριέρας μου θα είναι τέλειο. Έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο αυτό σε δύο περιπτώσεις είναι φανταστικό, αποτελεί κίνητρο και βέβαια είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να επιστρέψω να το κατακτήσω, αλλά έχω πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μου. Αυτός ο θεσμός αποτελεί μέρος της ιστορίας μου, όπως και εγώ αποτελώ αντίστοιχα μέρος της ιστορίας του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα