Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε ο Ρομπέρτο Κάρλος

Μόδα έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η προσφυγή επαγγελματιών αθλητών στα αρμόδια διοικητικά όργανα του σπορ που εκπροσωπούν, όταν η διοίκηση ή ο προπονητής τους, προσβάλουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την προσωπικότητά τους.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Φάνη Γκέκα και του Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Έλληνας επιθετικός παροπλίστηκε προ εβδομάδων από τον προπονητή του για ανεξήγητο λόγο και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βραζιλιάνος κόουτς της τουρκικής Ακισάρ προέβη και σε προσβλητικές δηλώσεις εις βάρος του ποδοσφαιριστή του, γεγονός που δεν έμεινε… ασχολίαστο από τον Γκέκα. Η διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών έφτασε προ ημερών στα άκρα, όταν ο διεθνής μας στράικερ επιχειρήσει να μπει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του και βρήκε τις πόρτες κλειστές.

Ο 34χρονος Λαρισαίος αποφάσισε να προσφύγει άμεσα στην UEFA και να ζητήσει αποζημίωση για προσβολή προσωπικότητας, την οποία αναμένεται να κερδίσει, καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι παίρνει το μέρος των αθλητών σε ανάλογες περιπτώσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα