Λονδρέζος ο Μανωλάς… στη θέση του αρχηγού Τζον Τέρι

Το όνομα του Κώστα Μανωλά φιγουράρει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι και θα αναλάβει τα ηνία των Λονδρέζων από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει καταστρώσει ήδη το πλάνο του. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στο βρετανικό Τύπο, θα διατηρήσει τον βασικό άξονα στην ομάδα και θα προχωρήσει σε πέντε μεγάλες μεταγραφές. Πιο συγκεκριμένα, θέλει να εντάξει στο δυναμικό των «μπλε» δύο στόπερ, δύο μέσους και έναν επιθετικό.

Ο Κώστας Μανωλάς από τη Ρόμα και ο Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην Γκλάντμπαχ και θα επιστρέψει στο Λονδίνο, αποτελούν τις δύο βασικές προτεραιότητες του Κόντε για την άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή, τα ονόματα που ακούγονται είναι των Ράτζα Ναϊνγκόλαν και Μιραλέμ Πιάνιτς από τη Ρόμα (επίσης), καθώς και του Αρτούρο Βιδάλ, από την Μπάγερν Μονάχου.

Για την επίθεση, ο βασικός στόχος είναι ο Ρομελού Λουκάκου από την Έβερτον και ως εναλλακτική λύση έχει επιλεγεί ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, από τη Νάπολι.

Παράλληλα, ο 46χρονος Ιταλός τεχνικός έχει αποφασίσει το πώς θα χειριστεί το υπάρχον ρόστερ. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν ο αρχηγός Τζον Τέρι, ο οποίος πιθανότατα θα αποσυρθεί και στη θέση του θα αποκτηθεί ο Κώστας Μανωλάς, καθώς και ο Τιμπό Κουρτουά, τον οποίο δεν υπολογίζει ο Κόντε.

Στον αντίποδα, ο Ιταλός τεχνικός θα μιλήσει με τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έχει ζητήσει να φύγει, προκειμένου να του εξηγήσει το πλάνο του και να τον ενημερώσει ότι τον υπολογίζει στα βασικά του σχέδια. Επίσης, ο Κόντε θα δώσει την ευκαιρία στον Χουάν Κουαδράδο να «αναστηθεί» αγωνιστικά και θα έχει τετ α τετ με τον Εντέν Αζάρ, ώστε να τον ενημερώσει ότι δεν παραχωρείται αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα