Λαβέτζι: «Δεν ανησυχώ για τη ρεβάνς»

Ήρεμος, ικανοποιημένος και σίγουρος για την πρόκριση εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Εζεκιέλ Λαβέτζι, μετά το 3-1 επί της Τσέλσι.

Ο Αργεντινός που σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα απέναντι στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για το σπουδαίο αποτέλεσμα που έφεραν οι Παριζιάνοι και τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο σε λίγες μέρες: «Δεν ανησυχώ καθόλου ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι, ούτε από το γεγονός ότι είχε ανατρέψει ανάλογο αποτέλεσμα με τη Νάπολι. Είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα και ελπίζω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Το γκολ στο τέλος ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν σημαντικό για να νικήσουμε ένα παιχνίδι σαν αυτό.

Θα ταξιδέψουμε στο Λονδίνο για τον επαναληπτικό με λίγη περισσότερη ηρεμία. Δεν μπορώ να σας πω αν είμαστε φαβορί για την πρόκριση, σίγουρα όμως, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και εκεί, ώστε να «δέσουμε» την πρόκριση. Η Τσέλσι είναι πολύ δυνατή, γνωρίζουμε πώς να χειρίζονται την μπάλα και είναι λογικό να συναντήσουμε δυσκολίες κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα