Κοντονής: «Να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ!»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της ΑΕΚ και της προσπάθειας που κάνει να φτιάξει γήπεδο στο χώρο που της ανήκει, εμφανίστηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής σε συνέντευξή του στο left.gr.

Ο Κοντονής πρώτα σχολίασε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά μόνο ανεπίσημα) και στη συνέχεια στη μεγάλη αδικία που έχει αφήσει την Ένωση χωρίς γήπεδο εδώ και 13 χρόνια: «Οδεύει στο τέλος της η δικαστική αντιπαράθεση που υπήρχε με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και την ΑΕΚ. Όλες οι πλευρές να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις. Ειδικά όταν είναι απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου, όπως είναι το ΣτΕ. Αυτή η απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους.

Είχε γίνει αδικία εις βάρος της ΑΕΚ. Αυτή η αδικία πρέπει να αποκατασταθεί. Τα ίδια λέγαμε και πριν, τα ίδια λέμε και τώρα. Πως θα αποκατασταθεί θα μας το πει το ΣτΕ με την απόφαση. Δηλαδή, να κατασκευαστεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο χώρο που ήταν και το παλιό γήπεδο».

Βέβαια, ακόμη κι αν η απόφαση του ΣτΕ καθαρογραφεί και ανακοινωθεί, τα έργα δεν ξεκινάνε, καθώς απομένει και η οικοδομική άδεια την οποία δεν έχει στα χέρια της ακόμη η ΑΕΚ. Για την άδεια δεν είχε να πει κάτι ακόμη ο Κοντονής, αλλά εδώ που τα λέμε δεν είναι αρμοδιότητά του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα