ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: «Θα αποδομήσουμε την συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας»

«Δεν υπάρχουν στρατόπεδα στην ΝΔ ούτε συνιστώσες ούτε τάσεις όπως έχουμε δει σε άλλα κόμματα», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας ότι «αυτό που ξέρει ο ελληνικός λαός εδώ και 40 χρόνια παραμένει το βασικό για την παράταξή μας: Η Ελλάδα είναι μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας και εμείς ως παράταξη είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει μέσα στους κόλπους της Ευρώπης».
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η κ. Κεφαλογιάννη επισήμανε: «Η ΝΔ αν και εφόσον υπάρξει μια συμφωνία θα πάρει αυτή την συμφωνία θα την αποδομήσει κομματάκι-κομματάκι, θα ασκήσει σφοδρή κριτική γιατί αυτή είναι και η αποστολή μας όμως τη στιγμή της συζήτησης θα σταθμίσουμε το γενικό συμφέρον της χώρας και το μείζον είναι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας την οποία δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε».
Σε ερώτηση αν είναι υπέρ όσων λένε ότι θα μπορούσε να σχηματιστεί ένα οικουμενικό σχήμα προκειμένου η χώρα να εξέλθει της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει η πρώην υπουργός σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι ναι, μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί. Περιμένουμε βέβαια η σημερινή κυβέρνηση να ανταποκριθεί στην μεγάλη ευθύνη που ανέλαβε. Όλοι ευχόμαστε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να δώσει μια λύση στο αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα