Και το ένα τρίτο καλό είναι!

Κι αν τελικά δεν καταλήξει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, σίγουρα κάποιο άλλο ευρωπαϊκό μεγαθήριο θα ενδιαφερθεί! Ο Λούκας Πέρεθ είναι ίσως το πιο «καυτό» όνομα αυτή τη στιγμή στην Ισπανία και το ένα τρίτο των ενεργειών του ευφραίνει την ψυχή των λογιστών του ΠΑΟΚ.

Το σενάριο που θέλει τη γερμανική ομάδα να εξετάζει την πιθανότητα απόκτησης του επιθετικού της Λα Κορούνια, προσφέροντας 20 εκατομμύρια ευρώ στο σύλλογο της Γαλικίας θα αποφέρει στον ΠΑΟΚ 6,5 εκατομμύρια, χάρη στο ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η ομάδας της Θεσσαλονίκης όταν το καλοκαίρι ο Λούκας πίεζε για τη μετεγγραφή και η ΠΑΕ τον υποχρέωνε – για να επιτρέψει τη μετακίνησή του – να αναγκάσει τη διοίκηση της Ντεπορτίβο να αγοράσει τον παίκτη με τους συγκεκριμένους όρους.

Ο Λούκας Πέρεθ δεν αποκλείεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το κασέ του αν συνεχίσει έτσι και στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που ο παίκτης πρόλαβε κι έπαιξε το καλοκαίρι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι κι έτσι «φρέναρε» την πιθανότητα του να έκανε μετεγγραφή νωρίτερα (το Γενάρη που μόλις πέρασε) με ένα μικρότερο ποσό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα