Και Ζέλικο Μπρκτς κάτω από τα γκολπόστ!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των φετινών μετεγγραφών είναι αδιαμφισβήτητα ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται μεθοδικά και αθόρυβα στο παζάρι και προκαλεί αίσθηση με τις κινήσεις της. Αυτή τη φορά, φέρνει στη χώρα μας τον 30χρονο έμπειρο τερματοφύλακα Ζέλικο Μπρκτς, που μπορεί να μην έχει… φωνήεν στο επίθετό του, αλλά έχει πολλές παρουσίες στο Καμπιονάτο με την Ουντινέζε, τη Σιένα, την Κάλιαρι και την Κάρπι.

Ο Σέρβος διεθνής πορτιέρο (11 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα) έκανε το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του τη σεζόν 2010-11 όταν με τη Βοϊβοντίνα κράτησε 17 φορές το μηδέν σε 28 ματς για το σέρβικο πρωτάθλημα, δεχόμενος μόλις 13 γκολ, στην καλύτερη αμυντικά σεζόν της συγκεκριμένης ομάδας την τελευταία δεκαετία και ενδεχομένως διαχρονικά!

Τότε ήταν που η Ουντινέζε τον αγόρασε για 1,5 εκατομμύριο ευρώ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να καθιερωθεί, παρά το ότι τη σεζόν 2012-13 τα πήγε αρκετά καλά. Μετά από πολλούς δανεισμούς σε μικρότερες ιταλικές ομάδες, φαίνεται να καταλήγει στον ΠΑΟΚ, με την ελληνική ομάδα να τα έχει βρει με τον παίκτη και να δείχνει διάθεση να προσφέρει και ένα χρηματικό αντίτιμο στους Ιταλούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα