Κίνηση για Κουστόδιο ο Παναθηναϊκός!

Για την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού χαφ της Μπράγκα, Κουστόδιο Μιγκέλ Ντίας Κάστρο κινείται, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» απευθύνθηκαν στη διοίκηση της Πορτογαλικής ομάδας, ζητώντας να μάθουν το κόστος απόκτησης του 31άχρονου αμυντικού χαφ, ο οποίος παραχωρείται, όπως και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της Μπράγκα. Ο σύλλογος της Ιβηρικής αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, γεγονός που τον υποχρεώνει σε καθοριστική μείωση του κόστους συντήρησης της ομάδας. Ο Κουστόδιο είναι διεθνής, θεωρείται πολύ καλή περίπτωση, ενώ διαθέτει και εμπειρία, στοιχείο το οποίο αναζητά ο Παναθηναϊκός, ενόψει και των προκριματικών αγώνων για το Champions League.

Η ομάδα της Αθήνας ρώτησε τους Πορτογάλους τόσο για ελεύθερη μεταγραφή, όσο και για το δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη περίπτωση απασχολεί σοβαρά το «τριφύλλι», οι άνθρωποι του οποίου έχουν ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με την Μπράγκα. Την περίοδο που πέρασε, ο Κουστόδιο ήταν βασικός, κάνοντας 28 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε και δύο γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα