Κίνδυνος να κλείσει η Τούμπα ενόψει Ολυμπιακού

Αντιμέτωπος με το σοβαρό ενδεχόμενο να τιμωρηθεί το γήπεδο της Τούμπας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ή κόντρα στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την ακατανόητη συμπεριφορά μερίδας των οπαδών του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Παρ’ ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε των «κιτρινόμαυρων» και μάλιστα με ανατροπή του σκορ, ορισμένοι ανεγκέφαλοι προκάλεσαν επεισόδια, τα οποία επέφεραν την τρίλεπτη διακοπή του αγώνα. Ήταν το 15ο λεπτό, όταν ο Αργεντινός άσος της Ένωσης, Ντιέγκο Μπουονανότε, έσπευσε να εκτελέσει ένα κόρνερ, με αποτέλεσμα να δεχθεί βροχή από αντικείμενα. Ο διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, κατέγραψε, ως όφειλε, τα πάντα στο φύλλο αγώνα και σύμφωνα με τους νέους νόμους που ισχύουν, με τον Νόμο Κοντονή, η Τούμπα κινδυνεύει με «κλείσιμο» για τουλάχιστον ένα παιχνίδι, ενώ η ομάδα θα πληρώσει βαρύτατο πρόστιμο.

Αν και εφόσον η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κληθεί σε απολογία τη Δευτέρα (28/9) και η ποινή αναφέρει αποκλεισμό έδρας, τότε θα την εκτίσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, διότι απαιτούνται πέντε εργάσιμες μέρες για τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εφόσον κληθεί σε απολογία την Τρίτη (29/9) τότε ο «Δικέφαλος» θα παίξει κανονικά με τον κόσμο του στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής και αν τιμωρηθεί, θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα