Ισοπαλία… πρόκρισης ο Άρης με Αστέρα (3-3)!

Ένα πραγματικά χαμένο παιχνίδι κατάφερε να σώσει ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδος την Τρίτη (29/11). Οι Θεσσαλονικείς με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο ισοφάρισαν 3-3 και απέκτησαν έτσι πλεονέκτημα πρόκρισης.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου του Κυπέλλου ο Αιγινιακός πέτυχε μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας με γκολ του Ζούρκου στο 84’ 1-0 στη Βέροια, η οποία έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης!

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αστέρας προηγήθηκε στο 14’ με τον Μάτσα και απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τέρματα των Ιωαννίδη (29’) και Τσιλιανίδη (72’), όμως οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπαργκάν στο 25’ βρήκαν τρόπο να απαντήσουν στο 1-3. Ο Τάτος μείωσε στο 85’ με πέναλτι και ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-3 δύο λεπτά αργότερα.

Στη βαθμολογία του 5ου γκρουπ μετά από δύο αγώνες προηγούνται Άρης και Αστέρας Τρίπολης με 4 βαθμούς, ενώ 3 έχει ο Αιγινιακός που βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης. Την τελευταία αγωνιστική (13/12) θα παίξουν Άρης – Βέροια και Αιγινιακός – Αστέρας Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα