«Θα ήθελα να κάνω κωμωδία»

Τη Λένα Παπαληγούρα την έχουμε συνηθίσει να την παρακολουθούμε σε σειρές οι οποίες είναι ως επί το πλείστον είναι δράμα. Η ίδια έχει την επιθυμία να δει τον εαυτό της και σε ένα διαφορετικό είδος.

«Δεν έχει τύχει. Ίσως γιατί αυτά που μου είχαν προτείνει τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με τις θεατρικές μου υποχρεώσεις είτε για άλλους λόγους. Είμαι από τους ανθρώπους που, όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι θέλουν να δίνονται ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνουν. Αν προέκυπτε όμως ένα καλό σενάριο, με ηθοποιούς και ένα σκηνοθέτη που να εκτιμώ, με χαρά θα το έκανα. Μου αρέσει η τηλεόραση, απλώς αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει -λόγω των γρήγορων γυρισμάτων- ο χρόνος να δημιουργήσεις ένα ρόλο, κάτι που δεν ισχύει στη «10η εντολή», επειδή τα επεισόδια είναι αυτοτελή, θυμίζοντας ταινία, και που δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσεις προσωπικότητες που έχουν ενδιαφέρον»
Όσο για το αν θα την ενδιέφερε να κάνει έναν πιο κωμικό ρόλο, απαντά στον Ελεύθερο Τύπο: «Θα ήθελα να κάνω κωμωδία, αν ήταν ένα σενάριο που θα ένιωθα ότι μπορώ να ανταποκριθώ και να δώσω κάτι από τον εαυτό μου. Γενικότερα δεν φοβάμαι να κάνω διαφορετικά πράγματα. Ισα ίσα που η κωμωδία είναι δύσκολο είδος και θαυμάζω πραγματικά τους κωμικούς ηθοποιούς», καταλήγει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα