Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει να «στήσει» την Μπαρτσελόνα (;)

Σε κατάσταση… κόκκινου συναγερμού βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός κόσμος στην Ισπανία, μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες βοηθού διαιτητή και ενός δικηγόρου, οι οποίοι ισχυρίζονται άνθρωποι που εκπροσωπούσαν τη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλησαν να κερδίσουν την εύνοια του βοηθού, ενόψει του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το «Cadena COPE», ο δικηγόρος Χαθίντο Βιθέντε Ερνάντεθ προχώρησε σε συγκεκριμένη καταγγελία στην εισαγγελία της Βαρκελώνης, λέγοντας πως βοηθός διαιτητής της Primera Division έχει δεχθεί πιέσεις για να ευνοήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «El Clasico» με την Μπαρτσελόνα, στις 21 Νοεμβρίου, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Όπως μεταδόθηκε, ο εν λόγω διαιτητής είναι ο Χοσέ Ανχελ Χιμένεθ Μουνιόθ Μοράλες, ο οποίος υποστήριξε πως υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην Τεχνική Επιτροπή που ορίζει τους ρέφερι στην Primera Division, του ζήτησαν την εύνοιά του προς τη «Βασίλισσα».

«Θα πρέπει να συμβάλει με αποφασιστικό τρόπο, έτσι ώστε να ευνοηθεί η μία ομάδα και να έχει πρόβλημα η άλλη, δηλαδή η Μπαρτσελόνα», φέρεται να ζητήθηκε από τον Ισπανό ρέφερι και μάλιστα στη συνέχεια φέρεται να του ειπώθηκε πως «θα παραμείνεις ψηλά σε περίπτωση που απαντήσεις θετικά, αλλά σε αντίθετη περίπτωση θα είναι δύσκολο να μείνεις εκεί που είσαι και θα υποβιβαστείς. Η επαγγελματική ζωή στον χώρο είναι πολύ μικρή, μην το ξεχνάς».

Συμβαίνουν και στις… καλές οικογένειες αυτά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα