Η Μελέτη κάνει πατίνι στη μέση του δρόμου (VIDEO)

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν χαραμίζει το χρόνο της, ακόμα κι όταν της έρχονται αναποδιές. Όπως που την έπιασε λάστιχο, ενώ ερχόταν στην Αθήνα, από τη Μαραθόπολη Μεσσηνίας.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της και αφού είχε καλέσει βοήθεια για να της αλλάξουν το λάστιχο, έβγαλε το skate της από το πορτ-μπαγκάζ και άρχισε να κάνει μέσα στη μέση του δρόμου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, λίγο μετά το τέλος του video έφαγε και τούμπα κι ενώ ήταν μπροστά ο κρεοπώλης.

«Το λάστιχο του αυτοκίνητου έσκασε στη μαραθοπολη Μεσσηνίας . Έκανε μπαααμ κ φφφφφφσσσσς. Ε, εντάξει, το πήρα λίγο πάνω στο πεζοδρόμιο. Περιμένοντας το βουλκανιζατέρ από τους γαργαλιανους βγάλαμε με τη φίλη μου τη φοιβη, τα skate…κ εδω προπονούμαι για να γυρίσω πίσω στην Αθήνα τη φιλενάδα μου με το carver… Τελικά ήρθε το βουλκανιζατέρ άλλαξε το λάστιχο κ πήγαμε για σερφ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήψη, σωριάστηκα κατάχαμα με τον πωπω, μπροστά στον κρεοπώλη. shit happens, keep going..»,

Το λαστιχο του αυτοκινητου εσκασε στη μαραθοπολη μεσσηνιας . Εκανε μπαααμ κ φφφφφφσσσσς. Ε, ενταξει, το πηρα λιγο πανω στο πεζοδρομιο. Περιμενοντας το βουλκανιζατερ απο τους γαργαλιανους βγαλαμε με τη φιλη μου τη φοιβη, τα skate…κ εδω προπονουμαι για να γυρισω πισω στην αθηνα τη φιλεναδα μου με το carver… Τελικα ηρθε το βουλκανιζατερ αλλαξε το λαστιχο κ πηγαμε για σερφ. Λιγα δευτερολεπτα μετα τη ληψη, σωριαστηκα καταχαμα με τον πωπω, μπροστα στον κρεοπωλη. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 shit happens, keep going..

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα