«Η Ν.Δ. πρέπει να αλλάξει πολιτική»

Απανωτά είναι τα «χτυπήματα» της Ντόρας Μπακογιάννη για την ακολουθούμενη πολιτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία. Η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της Συγγρού, μετά την προ ημερών δήλωση της ότι η παράταξη πρέπει να στραφεί προς το Κέντρο κι ουχί στα δεξιά της (στις οποίες εμμέσως απάντησε διαφωνώντας δια της υποβάθμισης της αξίας σχετικής συζήτησης, ο Μάκης Βορίδης), επανήλθε την Πέμπτη, σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του BHMA FM και αναφέρθηκε εκ νέου στον ιδεολογικό προσανατολισμό της Ν.Δ.

«Η Ν.Δ   πρέπει να αλλάξει πολιτική και να αλλάξει ουσιαστικά, να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες. Να εγκαταλείψουμε τη μικροκομματική λογική και τη λογική του πελατειακού συστήματος, την οποία όλοι αφορίζουμε, αλλά πρέπει να γίνει και πράξη αυτό και για να γίνει χρειάζονται πολύ συγκεκριμένα πράγματα, αυτή την αλλαγή που χρειάζεται ο κόσμος να την ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη βάζοντας «φωτιές» στη Συγγρού.

«Εκφράζαμε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που θέλουν μια ευρωπαϊκή Ελλάδα»

Συμπληρώνοντας, η πρώην υπουργός είπε:   «Η παράταξη αυτή εξέφραζε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων και κυρίως τους δημιουργικούς Έλληνες με ανοιχτούς ορίζοντες, που θέλουν μια ευρωπαϊκή Ελλάδα και την κοινωνική αλληλεγγύη, τους Έλληνες που δεν είναι πατριδοκάπηλοι κτλ. Αυτό, το τελευταίο διάστημα, με πρώτο το σεβασμό των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων που είναι οι βασικές αρχές του κοινωνικού Κέντρου, έχει εγκαταλειφθεί στη ρητορεία της Ν.Δ.»

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα