Η Λίντσεϊ Λόχαν και οι 36 εραστές της

Μας έχει απασχολήσει ποικιλοτρόπως, μας έχει συνηθίσει με τα ξενύχτια της, τις ημίγυμνες εμφανίσεις της και τις αποθεραπείες που κάνει κατά καιρούς. Φυσικά όλο το Χόλιγουντ έχει να πει έναν «καλό» λόγο για το ερωτικό παρελθόν της Λίντσεϊ Λόχαν.

Η ίδια λοιπόν φρόντισε να επιβεβαιώσει τις φήμες και να αναστατώσει τη showbiz, καθώς το αμερικάνικο περιοδικό «In Touch» αποκάλυψε λίστα με τους… αγαπητικούς της 27χρονης ηθοποιού.

Από όλα είχε ο μπαξές:

Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake, Joaquin Phoenix, Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, Jamie Dornan, Heath Ledger, Max George και James Franco είναι μερικοί από αυτούς που πέρασαν από το κρεβάτι της Λόχαν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λόχαν, μετά από πρόκληση φίλων της και όταν διέμενε σε ξενοδοχείο του Beverly Hills, άρχισε να γράφει τη λίστα. Δεν περίμενε, βέβαια, ποτέ ότι τα μυστικά της θα γίνουν γνωστά σε όλους.

Η λίστα βέβαια περιλαμβάνει και ονόματα παντρεμένων και ίσως βρισκόμαστε στα πρόθυρα… έκρηξης στο Χόλιγουντ από τις αντιδράσεις των απατημένων συζύγων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα