Η κλήρωση παρωδία και οι εξηγήσεις της ΕΠΟ

Τηλεοπτικοί δέκτες δεν υπήρχαν στα γραφεία της ΕΠΟ για να απολαύσουμε και με τα μάτια μας την φοβερή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας το πρωί της Παρασκευής. Ωστόσο, υπήρξε ραδιοφωνική κάλυψη, ενώ έχουμε και μάρτυρες…

Οι υπεύθυνοι της διαδικασίας θέλοντας να αποφύγουν τα περσινά λάθη ανοργανωσιάς, προσπάθησαν για την καλύτερη δυνατή διαδικασία και κατάφεραν… το ακριβώς αντίθετο.

Αφού έβαλαν τους δημοσιογράφους στην άλλη άκρη της αίθουσας απ’ όπου ακόμη και ο πιο αετομάτης ρεπόρτερ δεν έβλεπε τι γράφει το χαρτάκι, άρχισαν να βγάζουν τα μπαλάκια και να ανακοινώνουν κάποια από αυτά, κρατώντας για τον εαυτό τους κάποια άλλα!

Πρώτα βγήκε το μπαλάκι του Εργοτέλη, μετά του Πανιωνίου, στη συνέχεια του Ηρακλή και έπειτα της Βέροιας. Εκείνοι που άνοιγαν τα μπαλάκια, όμως, έλεγαν δυνατά το όνομα μόνο της μίας ομάδας, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να νομίζουν ότι σχηματίζονται φανταστικά ζευγάρια. Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν μπορεί, αλλά στα γραφεία της ΕΠΟ ανακοίνωναν μόνο τη μία ομάδα, με αποτέλεσμα να φαίνεται ο αντίπαλος σαν να …ορίζεται. Μέχρι να καταλάβουν οι δημοσιογράφοι το μπέρδεμα – οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να διακρίνουν το όνομα της ομάδας στα χαρτάκια- οι υπεύθυνοι «φωστήρες» της κλήρωσης, έβγαλαν και τα Χανιά, ψιθύρισαν στη συνέχεια το Ολυμπιακός και άρχισαν να ονομάζουν  δυνατά και τις δύο ομάδες μόνο όταν το απαίτησαν οι δημοσιογράφοι!

Η ΕΠΟ στη συνέχεια με ανακοίνωσή της «μάλωσε» τους δημοσιογράφους επειδή δεν έκαναν… ησυχία για να ακούσουν καθαρά τα ζευγάρια, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.  Δεν κατάφεραν το αδιάβλητο μίας απλής διαδικασίας και εκτέθηκαν ξανά στα μάτια όλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα