Η δυναμική της… μισής μονάδας!

Στην σύγχυση που θα προκληθεί στο εκλογικό σώμα φαίνεται να επενδύει η ΔΗΜΑΡ με την ελπίδα οι ψηφοφόροι να μπερδέψουν τους Πράσινους με τους Οικολόγους Πράσινους.

ΔΗΜΑΡ και Πράσινοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εκλογική συνεργασία την ώρα που οι Οικολόγοι Πράσινοι κατευθύνονται στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Χρυσόγελος, πρώην ευρωβουλευτής, συνεπικεφαλής των ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ δήλωσε: «Η πρότασή μας είναι σαφής. Η άδικη κι αδιέξοδη κυβερνητική πολιτική δεν μπορεί να αντικατασταθεί από μια άστοχη κι αβέβαιη πολιτική αλλά από ένα αξιόπιστο, ισορροπημένο και κοινωνικά δίκαιο εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου από την κρίση. Απαιτούνται (αυτό)κριτική, διάλογος με την κοινωνία και μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων καθώς και ευρωπαϊκές συμμαχίες ώστε να διαμορφωθεί και να υιοθετηθεί αυτό το εναλλακτικό σχέδιο. Ζητάμε από τους πολίτες να μας δώσουν την ευκαιρία να συμβάλλουμε δυναμικά σε αυτό.».
Την ίδια ώρα η ΔΗΜΑΡ μετρά άλλη μια απώλεια μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Ξυροτήρη η οποία δεν φάνηκε να πείθεται από την δυναμική της… μισής μονάδας που στο περίπου φέρνουν οι Πράσινοι σύμφωνα τουλάχιστον με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του Μαΐου. Το υψηλότερο ποσοστό που συγκέντρωσαν ήταν 1% περίπου στα Χανιά.
Ο Φώτης Κουβέλης επιθυμούσε διακαώς την συνεργασία με τους Οικολόγους μόνο που οι προσπάθειες του έπεσαν στο κενό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα