Η Ατλέτικο καλωσόρισε την επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα

Η τιμωρία μετεγγραφών, υπό την οποία τελούσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, τελείωσε. Και οι «ροχιμπλάνκος», με στόχο την αγωνιστική βελτίωση τους, δικαιούνται – τυπικά από αύριο 1/1/2018 – να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν παίκτες. Οι πρώτες δύο κινήσεις έγιναν και αφορούν την επιστροφή ισάριθμων «δικών τους παιδιών». Του Ντιέγκο Κόστα και του Βιτόλο.

Η Τσέλσι, στην οποία αγωνιζόταν ο Ντιέγκο Κόστα, είχε δημοσιοποιήσει μήνες πριν την μετεγγραφή του. Που κόστισε στους Μαδριλένους, 66 εκ. ευρώ. Ο ίδιος είχε μιλήσει για επιστροφή στο σπίτι του. Και σήμερα η Ατλέτικο – με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2021 – τον υποδέχτηκε, και επίσημα, στο ίδιο πνεύμα: «Καλώς ήρθε σπίτι».

Ο 30χρονος επιθετικός, από την πλευρά του, ευχαρίστησε από καρδιάς: «Ευχαριστώ τον σύλλογο για τη σκληρή δουλειά που έκανε ώστε να με φέρει πίσω. Ευχαριστώ από καρδιάς. Ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

Οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν και την επιστροφή του Βιτόλο. Ο 28χρονος εξτρέμ είχε αποκτηθεί καλοκαίρι, αντί 36 εκατ. ευρώ, από τη Σεβίλλη. Αλλά, λόγω της απαγόρευσης, είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Λας Πάλμας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα