Ζητάει επιπλέον χρήματα η AEK

Μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ζητάει η ΑΕΚ από τη Forthnet και την Παρασκευή, 4/9, στη συνεδρίαση της Super League, θα είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θα συζητηθούν.

Η Ένωση αντιδρά στο ότι η Super League την κατέταξε στις νεοφώτιστες ομάδες και όχι στο γκρουπ των πιο εμπορικών – κάτι που αποκλειστικά σας είχε αποκαλύψει η «Α» – με αποτέλεσμα να δικαιούται μόλις 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αντί των 3,5 που καρπώνονται ΠΑΟΚ και ΠΑΟ.

Προφανώς η τηλεοπτική εταιρία δεν έχει κάποιο λόγο να αρνηθεί την προώθηση της Ένωσης στο γκρουπ των εμπορικών ομάδων, καθώς μόνο για φέτος ισχύει η συγκυρία της νεοφώτιστης ομάδας, ωστόσο αυτό το θέμα θα το κρίνει η Super League και ο Γιώργος Μποροβήλος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι χολωμένη από τη στάση του Μποροβήλου στο πρόσφατο Δ.Σ. όπου δεν έδωσε δικαίωμα λόγου στους εκπρόσωπους του συλλόγου, επικαλούμενος τη μη επικυρωμένη βαθμολογία της προηγούμενης σεζόν και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι άνθρωποί της θα αντιδράσουν αν το προεδρείο της Super League εμείνει σε αυτή την απόφαση!

Στο Δ.Σ. θα συζητηθεί επίσης το πρόβλημα της μη εύρεσης χορηγού του πρωταθλήματος. Με τον ΟΠΑΠ υπάρχει χάσμα, ενώ η προσφορά του Stiximan.gr πέραν του ότι θεωρείται μικρή (κοντά στο 1,7 εκ. ευρώ) θα δημιουργήσει πρόβλημα με το ασυμβίβαστο, καθώς κάποιες ομάδες που έχουν ατομική σύμβαση με τον ΟΠΑΠ για διαφήμιση (πέραν της κεντρικής χορηγίας) δεν θα δικαιούνται να διαφημίζουν άλλη στοιχηματική εταιρία!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα