Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ντούγιε Τσοπ

Ο Ντούγιε Τσοπ είναι ένα ακόμη όνομα που προστέθηκε στα πολλά που ακούγονται για τη θέση του σέντερ φορ της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον 26χρονο Κροάτη επιθετικό της Κάλιαρι, τον οποίο η ιταλική ομάδα θέλει να παραχωρήσει δανεικό, καθώς ο υποβιβασμός της την έχει υποχρεώσει να παραχωρήσει πολλούς υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές (βλέπε Ιμπάρμπο).

Οι «κιτρινόμαυροι», βέβαια, δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν λεφτά ενοικίου, παρά μόνο να του καλύψουν το συμβόλαιό του, ενώ και τα χαρακτηριστικά του (έχει ύψος 1,84) δεν μοιάζουν με αυτά των παικτών που εδώ και μέρες ψάχνει η ΑΕΚ. Βάζει, όμως, γκολ σχετικά εύκολα, ενώ πέρσι που δόθηκε δανεικός στη Μάλαγα, μετά από ένα διάστημα προσαρμογής και κάποια ματς στα οποία αγωνιζόταν ως αλλαγή, έκανε επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 22 ματς!

Εντυπωσιακά ήταν τα νούμερά του όταν αγωνιζόταν στη χώρα του, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τη σεζόν 2013-14 σε 50 παιχνίδια για το Europa League, τα προκριματικά του Champions League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Κροατίας είχε 32 γκολ (!) και οκτώ ασίστ. Ο Τσοπ έπαιξε ως αλλαγή και στο Euro και γενικώς αρέσει πολύ στον Κετσπάγια, ενώ στην ΑΕΚ ελπίζουν πως αν του προσφέρουν ένα καλό περιβάλλον εργασίας και η Κάλιαρι δεν ανέβει του χρόνου, ίσως αποκομίσουν τον πρώτο λόγο όσον αφορά στα δικαιώματά του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα