«Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι κάναμε τη σωστή επιλογή»

Το μεγάλο θέμα που απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινότητα στην Αγγλία, δεν είναι άλλο από τη διαδοχή στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν ο Ντέιβιντ Μόγιες θα φανεί αντάξιος της κληρονομιάς που του άφησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μόγιες δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποιούν τη χειρότερη αγωνιστική τους περίοδο, τα τελευταία 25 χρόνια, γεγονός που έχει σηκώσει θύελλα συζητήσεων. Ωστόσο, θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι η αλλαγή στον αγγλικό σύλλογο είναι τεράστια. Η αποχώρηση του Σερ Άλεξ ανέτρεψε τα πάντα στη μεγάλη αυτή ομάδα. Η ανατροπή εκδηλώθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό, που κυριολεκτικά έπιασε στον… ύπνο τους υπεύθυνους, αλλά και τους ποδοσφαιριστές.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, μίλησε για τις εξελίξεις στην αγαπημένη του ομάδα. Παραδέχθηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί μία κάκιστη χρονιά, όμως δήλωσε πως είναι πεπεισμένος ότι έκαναν την απολύτως σωστή επιλογή στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Μόγιες…

«Η αλήθεια είναι η ομάδα κάνει μία πολύ άσχημη χρονιά. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Είμαι απολύτως σίγουρος, πως επιλέξαμε τον σωστό άνθρωπο για τον πάγκο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα