Δύσκολα ο ΠΑΣ 1-0 τον Πλατανιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, επικρατώντας έστω και δύσκολα του Πλατανιά με 1-0 στους Ζωσιμάδες για την 26η αγωνιστική της Super League και ελπίζει ακόμη στην κατάκτηση της πέμπτης προνομιούχου θέσης του πρωταθλήματος.

Oι Ηπειρώτες, πάντως, τα χρειάστηκαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Γουνδουλάκης με σουτ έστειλε την μπάλα προς το τέρμα του Βελλίδη με τον Στρούνα να διώχνει εκατοστά πριν από τη νοητή γραμμή του τέρματος.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στο καλό τους ξεκίνημα στην επανάληψη, όπου έχασαν πολλές ευκαιρίες και σκόραραν στο 53’ με τον Ακόστα! Μετά από αυτή τη νίκη, τα Γιάννινα ελπίζουν βάσιμα στην κατάληψη της πέμπτης θέσης, με τον Παναιτωλικό φυσικά να δίνει κι αυτός τη δική του μάχη, ενώ ο Πλατανιάς έμεινε τέταρτος από το τέλος, δίχως να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (63′ Σκόνδρας), Ναδάλες, Τσουκαλάς, Ακόστα, Χαρίσης, Κοροβέσης (79′ Ντάσιος), Μανιάς (57′ Γιάκος), Ίλιτς

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί (59′ Γκαβιλάν), Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Μενδρινός (77′ Μιλούνοβιτς), Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66′ Γουνδουλάκης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα