Δύσκολα για Μάρτενς, Μαντούρο, πιο εύκολο του Ενό

Είναι πλέον γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ανοίξει τις πύλες της και τα σενάρια και οι διαπραγματεύσεις αρχίζουν να κορυφώνονται.

Από τις λίγες ομάδες που στην Ελλάδα διαθέτουν χρήμα και είναι έτοιμη να το επενδύσει, είναι αυτή του ΠΑΟΚ καθώς ο Χουμπ Στέφενς θεωρεί απαραίτητη την ενίσχυση και ο Ιβάν Σαββίδης δεν χαλάει χατίρια στον Ολλανδό.

Το πρώτο όνομα που προέκυψε είναι αυτό του Μάρτιν Μάρτενς της Άλκμααρ που αρχικά φαινόταν μια βατή περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να του προσφέρει τις 700.000 ευρώ που ζήτησε ο Βέλγος αλλά το θέμα κολλάει στον ολλανδικό σύλλογο. Η ΑΖ ζήτησε χρήματα προκειμένου να τον αφήσει από σήμερα ελεύθερο (το συμβόλαιό του λήγει σε 6 μήνες) αλλά κάτι τέτοιο προς ώρας δεν βρίσκει σύμφωνο τον ΠΑΟΚ και αναμένονται οι εξελίξεις. Ο 29χρονος χαφ βέβαια θα προσπαθήσει να μεταπείσει τους Ολλανδούς και να τον αφήσουν ελεύθερο από σήμερα.

Το όνομα του Βέγλου όμως δεν είναι το μοναδικό που ακούγεται. Αντιθέτως, από χθες υπάρχει έντονη κινητικότητα για την περίπτωση του άσου της Σεβίλλης, Χέντβιγκ Μαντούρο. Ο Ολλανδός αμυντικό χαφ που είχε αποτελέσει προσωπική επιλογή του Μίτσελ ώστε να μετακομίσει από τη Βαλένθια στη Σεβίλλη, δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στους Σεβιγιάνους καθώς έχει μόλις 1 συμμετοχή λόγω διάφορων προβλημάτων τραυματισμών στο γόνατο αλλά και λόγω ενός ζητήματος με την καρδιά του, το οποίο εξακριβώθηκε ότι δεν θέτει ερωτηματικά στην καριέρα του. Θετική διάθεση μπορεί να υπάρχει και από τις δύο πλευρές αλλά ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει οικονομική υπέρβαση καθώς οι Σεβιγιάνοι ζητούν κοντά στις 500.000 ευρώ ενώ και ο Μαντούρο δεν έχει κάποιο χαμηλό συμβόλαιο.

Τέλος, η πιο εφικτή περίπτωση φαίνεται να είναι του Καμερουνέζου Εγιόνγκ Ενό του Άγιαξ. Οι Ολλανδοί δέχονται να τον παραχωρήσουν ως δανεικό αλλά το θέμα κολλάει στο ύψος της ρήτρας που θα υπάρχει το καλοκαίρι για την αγορά του. Για την ακρίβεια, ο «Αίαντας» έχοντας στο μυαλό του ότι το καλοκαίρι υπάρχει Μουντιάλ και ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στα γήπεδα της Βραζιλίας, ενδεχομένως να επιθυμούσε μια υψηλή τιμή σε περίπτωση που οι εμφανίσεις του είναι ικανοποιητικές. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να χαλάσει αυτή η συμφωνία για αυτό το σκέλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα