«Δένει» Αγουέρο με 65 εκατομμύρια ευρώ η Σίτι!

Νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2019, πρότεινε η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι στον διεθνή Αργεντινό επιθετικό, Σέρχιο Αγουέρο! Οι απολαβές του σπουδαίου ποδοσφαιριστή θα ανέλθουν στα 65 εκατομμύρια ευρώ!

Η Μάντσεστερ Σίτι επιχειρεί να βάλει ένα οριστικό τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αργεντινό να παραχωρείται με μεταγραφή. Παράλληλα, «κόβει τη φόρα» στους υποψήφιους μνηστήρες, οι οποίοι θέλησαν να εκμεταλλευθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πολίτες» με την επιβολή κυρώσεων από την Επιτροπή Financial Fair Play, «αρπάζοντας» τον διεθνή Αργεντινό και μάλιστα με χαμηλότερη τιμή, από εκείνη που έχει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το παρόν συμβόλαιο του Σέρχιο Αγουέρο στη Σίτι λήγει το 2017 και οι απολαβές του κυμαίνονται στα 250.000 ευρώ τη βδομάδα, ή 12 εκατομμύρια το χρόνο. Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, περιλαμβάνει τη χρονική επέκταση μέχρι το 2019 και τη διατήρηση των απολαβών του στο ίδιο επίπεδο. Το ποσό όμως αυτό, θα παρουσιαστεί ως μπόνους παραγωγικότητας, καθώς εναπόκειται στον έλεγχο της Επιτροπής Financial Fair Play της UEFA. Ο Αγουέρο την περασμένη περίοδο, σημείωσε 17 γκολ, σε 23 αγώνες που έπαιξε στην Premier League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα