Βόμβα μεγατόνων… κλείνει Βάγκνερ Λοβ ο Αστέρας Τρίπολης!

Μεταγραφική «βόμβα μεγατόνων» αναμένεται να «σκάσει» στον Αστέρα Τρίπολης, η διοίκηση του οποίου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του διάσημου Βραζιλιάνου άσου, Βάγκνερ Λοβ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος της Αρκαδίας έχει δώσει τα χέρια με δύο παίκτες από τη χώρα της σάμπας, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Βάγκνερ Λοβ. Ο 30χρονος επιθετικός ανήκει στην Κορίνθιανς, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ωστόσο, έχει εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Βάγκνερ Λοβ έγινε γνωστός από την πολυετή παρουσία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία αγωνίστηκε σε 172 ματς, πετυχαίνοντας 85 γκολ, σε δύο διαφορετικές περιόδους της καριέρας του. Είναι διεθνής 20 φορές με την Εθνική Βραζιλίας, τρία πρωταθλήματα Ρωσίας, έξι κύπελλα Ρωσίας, τέσσερα σούπερ καπ, ένα κύπελλο UEFA και ένα κύπελλο στην Κίνα!

Από τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο, όμως δεν υπήρξε και διάψευση. Σύμφωνα με πηγές μέσα από τον σύλλογο, το θέμα ισχύει, όμως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και στο τυπικό του μέρος, καθώς απομένει η λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο της Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα