Βαριές κατηγορίες για Λεβαντόφσκι

Πριν λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε η μεταγραφή -ως ελεύθερος- του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν. Μία συμφωνία που θα ισχύσει το καλοκαίρι, όταν θα εκπνεύσει το συμβόλαιο του Πολωνού με την Ντόρτμουντ, ομάδα στην οποία έγινε γνωστός.

Οι οπαδοί των Βεστφαλών φαίνεται πάντως πως ακόμη δεν έχουν «χωνέψει» την αποχώρηση του «Λέβα» και ειδικά τη μετακίνησή του στους μισητούς Βαυαρούς. Ένας 17χρονος οπαδός των «κιτρινόμαυρων» έφτασε μέχρι το σπίτι του 25χρονου παίκτη και του επιτέθηκε. «Πήγες στους γ_ _ _ _ _ _ _ _ς τους Βαυαρούς!», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο νεαρός μαθητής απευθυνόμενος στον Λεβαντόφσκι. Ο τελευταίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τη σύζυγό του, η οποία φαίνεται πως εξαγριώθηκε περισσότερο από τον σύντροφό της. Όπως καταγγέλλει ο 17χρονος, η κα Λεβαντόφσκι κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να τον χτυπάει, ρίχνοντάς τον μάλιστα κάτω.

Ο επιθετικό της Ντόρτμουντ γύρισε και ρώτησε τη σύζυγό του τι έκανε, όμως λίγο μετά άρχισε να χτυπάει και εκείνος τον νεαρό. «Με χτύπησε με το χέρι του στο κεφάλι κι έπεσα κάτω», υποστηρίζει το φερόμενο ως θύμα, το οποίο πρόσθεσε ότι έχει ακόμη πόνους στο κεφάλι από την επίθεση του «Λέβα».

Ο Λεβαντόφσκι τοποθετήθηκε μέσω της σελίδας του στο facebook:

«Η σημερινή κατάσταση με αναγκάζει να αντιδράσω σε όλα αυτά που αναφέρονται για εμένα στα ΜΜΕ . Δεν πάω να μάθω στα 17χρονα να φέρονται πολιτισμένα , αλλά δεν θέλω να προσβάλει κανείς την οικογένειά μου . Την ίδια στιγμή αρνούμαι ότι έχω χρησιμοποιήσει βία εναντίον ανθρώπων που παραβίασαν απροκάλυπτα την ιδιωτική μου ζωή . Ελπίζω ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Θέλω να εστιάσω στις υποχρεώσεις μου με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ».

Όσο για την επίσημη θέση της Ντόρτμουντ; Ο πρόεδρος του συλλόγου, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε δήλωσε: «Έχω μιλήσει με τον Robert. Τον πιστεύω».

Πάντως οι αρχές στη Γερμανία έχουν αρχίσει να διεξάγουν ήδη έρευνα για το περιστατικό…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα