Βίντιτς: «Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια»

Ο Νεμάνια Βίντιτς αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Ολντ Τράφορντ, συμπληρώνοντας παράλληλα και 300 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο αρχηγός των «μπέμπηδων», στα 32 του πλέον, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, με την οποία συμφώνησε και υπέγραψε πριν από περίπου δύο μήνες. Ο Σέρβος αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια που πέρασε στο Μάντσεστερ και δήλωσε πως είχε την τύχη να δουλέψει με έναν εξαιρετικό μάνατζερ, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον…

«Δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση. Έδωσα στο κλαμπ το 100% του χρόνου μου. Στη Μάντσεστερ θα είναι για πάντα οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια. Πάντα πίστευα πως το μόνο κλαμπ που θα αγωνιζόμουν στην Αγγλία, ήταν η Γιουνάιτεντ. Και ήμουν πολύ τυχερός που κάθισα τόσα χρόνια εδώ. Έχω τόσες πολλές σπουδαίες αναμνήσεις. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα πανηγύριζα 15 τίτλους, μεταξύ των οποίων πέντε φορές την Premier League και το Champions League. Αγωνίστηκα για έναν εξαιρετικό μάνατζερ, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και έμαθα πολλά κοντά του, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εκτός γηπέδου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα