«Αόρατος και πολύ συντηρητικός δήμαρχος ο Καμίνης»

Δριμεία επίθεση στο πρόσωπο του Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Σακκελαρίδης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «αόρατο»  τον νυν δήμαρχο της πρωτεύουσας, αφού, όπως είπε, στα ζητήματα καθημερινότητας δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ο κ. Σακκελαρίδης σημείωσε παράλληλα  πως απογοήτευσε τους προοδευτικούς πολίτες που τον στήριξαν, αφού αποδείχθηκε πολύ συντηρητικός.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε μεταξύ άλλων τη θέση ότι η Αθήνα έχει ανάγκη από παρεμβάσεις που θα δίνουν έμφαση στην ποιότητα ζωής του πολίτη κι όχι από έργα βιτρίνας.
Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, ο σχεδιασμός για την Αθήνα θα πρέπει να εκπορεύεται από το δήμο, και όχι από τους ιδιώτες. Για τα δημοτικά τέλη επισήμανε πως δεν υπάρχει περιθώριο να αυξηθούν, ενώ πρότεινε ρύθμιση για τις οφειλές των δημοτών.

Τι είπε για τα Προσφυγικά

Αναφερόμενος στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι έχουν αφεθεί επίτηδες σε αυτήν την κατάσταση, αν και πρόκειται για μνημείο ιστορικής μνήμης και αρχιτεκτονικής. Πρότεινε μία από τις οκτώ πολυκατοικίες να στεγάζει συγγενείς των ασθενών του παρακείμενου νοσοκομείου Άγιος Σάββας, ένας άλλος χώρος να γίνει μουσείο και οι υπόλοιπες πολυκατοικίες να είναι χώροι κατοικίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα