Αρνείται τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Λιάγκα η Σπυροπούλου

Αν και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά ζήτησαν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συναντηθούνε για να λύσουνε τις διαφορές τους πριν καταλήξουν στις δικαστικές αίθουσες, μετά και την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που τους κατέθεσε η παρουσιάστρια, τελικά το αποτέλεσμα του γεύματος εξελίχθηκε σε «ναυάγιο».

«Τελικά, δεν ξέρω αν βοήθησε ή όχι, γιατί όταν δύο άνθρωποι πιστεύουν κάτι διαφορετικό από εσένα, θα εξακολουθήσουν να το πιστεύουν ότι και να πεις. Εγώ πάντα προσπαθώ να μπω στα παπούτσια του άλλου και να δω γιατί κάνει κάτι, προσπαθώ να το δικαιολογήσω. Στο συγκεκριμένο, όμως, συμβάν δεν μπόρεσα να βρω δικαιολογίες», εξήγησε  για την άκαρπη συνάντησή τους,  η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Instyle.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια και θέλοντας να βάλει μία και καλή τέλος στο θέμα αυτό, αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στο γραφείο του δικηγόρου της.

«Κοίτα, ότι έκανα έγινε για να μπει μια τελεία γιατί ήμουν ένα πρόσωπο που η συγκεκριμένη εκπομπή ασχολούνταν μαζί μου σε καθημερινή βάση. Το τελευταίο συμβάν ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ήταν η αφορμή όχι η αιτία. Και το κίνητρο μου δεν ήταν οικονομικό. Ήθελα να σταματήσει όλο αυτό και επειδή δεν είχα άλλο τρόπο, βρήκα αυτόν. Θα προτιμούσα να μην είχε χρειαστεί να φτάσω στα άκρα, να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι σαν τρακάρισμαΑν τρακάρεις πρέπει να δεις τι θα κάνεις. Αλλά καλό είναι να μην τρακάρεις. Θα σου πω, λοιπόν, πως δεν μου αρέσει αυτό που συνέβη, θα ήθελα να το έχω αποφύγει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα