Αρέσει σε πολλούς ο Βελλίδης

Μπορεί να έχει φτάσει τα 28, αλλά για τερματοφύλακας είναι ακόμη νέος. Ο πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης, πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα φύγει από τα Γιάννινα το καλοκαίρι.

Άλλωστε, μένει ελεύθερος και επειδή ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ψάχνουν για τερματοφύλακα, δεν αποκλείεται να καταλήξει σε μία από αυτές τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που τον παρακολουθεί πιο στενά. Άλλωστε, είχε εκφράσει ενδιαφέρον από τότε που έπαιζε στο Διαγόρα, όπου είχε πραγματοποιήσει εκπληκτική εμφάνιση σε ένα ματς Κυπέλλου το 2007 μεταξύ των δύο ομάδων. Πάνε οκτώ χρόνια, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Ο Μέγερι φεύγει και οι Πειραιώτες θα πάρουν σίγουρα παίκτη στη θέση του.

Στην Ένωση ενδιαφέρονται επίσης για έναν τερματοφύλακα που θα συνθέσει με τον Γιάννη Ανέστη το βασικό δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ. Ίσως κάνουν ξαφνικό μπάσιμο για τον Βελλίδη, αν αποφασιστεί ότι δε θα ξοδέψουν χρήματα για να αποκτήσουν τερματοφύλακα από το εξωτερικό. Ομοίως, γκολκίπερ ψάχνουν και στον ΠΑΟΚ και όσο δεν κλείνει ο Λόρια, όλα είναι πιθανά.

Ο Βελλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά οι «πράσινοι» δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα