Από την Πόλη στη Βαρκελώνη!

Συνεχίζεται η υπέρλαμπρη καριέρα του Στράτου Περπέρογλου σε υψηλότατο επίπεδο! Αφού σάρωσε τους τίτλους σε ΠΑΟ και ο Ολυμπιακό την επταετία 2007-2014 και αγωνίστηκε στην πρώτη σε τίτλους ομάδα της Κωνσταντινούπολης, Εφές Αναντολού, όπου πανηγύρισε το Κύπελλο Τουρκίας, ανήκει πλέον στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα.

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή, όχι μόνο γιατί το brand name της Μπάρτσα είναι τεράστιο, αλλά επειδή πρόκειται για ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο όλους τους τίτλους. Ο Περπέρογλου καλείται να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα σε αυτό το κάτι που της λείπει και δεν της επιτρέπει να κερδίζει τις διοργανώσεις στις οποίες φτάνει μακριά (μία Ευρωλίγκα την τελευταία δεκαετία, παρά τις πέντε συμμετοχές σε Final-4)

Η Μπαρτσελόνα με αυτή την προσθήκη και την έλευση του Κάρλος Αρόγιο και του Παού Ρίμπας προσθέτει ξαφνικά αρκετή εμπειρία στο ρόστερ της. Ο Αρόγιο είναι μεν 36 ετών και προφανώς δεν θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχές, αλλά οι Περπέρογλου και Ρίμπας είναι 31 και 29 χρονών αντίστοιχα και συνδυάζουν τόσο ωριμότητα και εμπειρία, όσο και νιάτα, αφού δεν τους έχουν πάρει δα και τα χρόνια. Ο Ρίμπας, μάλιστα, προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του στην Euroleague με τη φανέλα της Βαλένθια που προφανώς του χάρισε και αυτή τη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα