Αποφασίζει για… Τσέλσι ο Μάουρο Ικάρντι!

Τα «μπλε» της Τσέλσι προβάρει, σύμφωνα με αναφορές στον βρετανικό Τύπο, ο επιθετικός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων της Premier League.

Ο επιθετικός της Ίντερ φέρεται να βρίσκεται σε επαφή με τόσο με την Τσέλσι, όσο και με τις Λίβερπουλ, Τότεναμ, αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ισπανία. Ωστόσο, οι τελευταίες αναφορές τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφασή του να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι, στην οποία βλέπει μεγάλη προοπτική για τα επόμενα χρόνια.

Στην Ιταλία πιστεύουν πως είναι πολύ πιθανή μία μετακίνηση του Ικάρντι, καθώς η Ίντερ αναζητά κεφάλαια προκειμένου να κινηθεί για την απόκτηση ενός εκ των Έρικ Λάμελα και Εζεκιέλ Λαβέτζι, από τις Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Φασόνε, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Ικάρντι, όσο και οι Κόβατσιτς και Ντοντό, θα παραμείνουν στην ομάδα του Μιλάνου, παρότι υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ, οι οποίες μπορούν να τους δελεάσουν.

Η περίπτωση του Ικάρντι, ωστόσο, φαίνεται να λαμβάνει αρνητική τροπή για τους Μιλανέζους, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να πουλήσουν τον Ιανουάριο τον παίκτη, ώστε να μην τον χάσουν… άδοξα το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα