“Απέδρασαν” με τρίποντο ΠΑΟ και Αστέρας

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μλάντεν Πέτριτς (που έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά πέτυχε το γκολ της νίκης), ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και κρατήθηκε «ζωντανός» στη μάχη του τίτλου.

Οι “πράσινοι” ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν “καθαρίσει” τη νίκη από το πρώτο ημίωρο, διάστημα κατά το οποίο έχασαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 81΄με άπιαστη κεφαλιά του Πέτριτς μετά από κόρνερ του Νάνο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Κέβιν Μαρτίνες, Κούσας, Μπεχαράνο, Καπελ (79′ Κόρμπος), Γοδόι, Βιγιαφάνες, Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Βασιλείου (65’ Άλβες), Φωτάκης (72’ Καλογέρης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Δώνης, Ζέκα, Μπούι (78’ Λαγός), Μπαϊράμι (76’ Ντίνας), Καρέλης (54’ Μπεργκ), Πέτριτς.

Νίκη Β. – Αστέρας 0-2

Χάρη στην εμπειρία και ποιότητα των παικτών του, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Νίκης Βόλου για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Super League και αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μπακασέτας στο 41′ άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα γράφτηκε δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του Δελφάκη, με όμορφη ενέργεια και πλασέ από τον Μάσα.

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Αργύρης (79′ Νικλητσιώτης), Ίβενς, Τσουκάνης, Κοτσαρίδης (67′ Μέτσε), Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος (46′ Κορέτας), Μάρτινς, Μουζακίτης, Τζιώρας.

Αστέρας Τρίπολης: Κοζίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Τιέ Μπι (60′ Μουνάφο), Κουρμπέλης, Μπακασέτας (60′ Ουσέρο), Μάσα, Φερνάντες (72′ Τσοκάνης), Πάρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα