Ανανέωσε με Μπάγερν ο Πιζάρο

Νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, διάρκειας ενός έτους, υπέγραψε ο Περουβιανός επιθετικός, Κλαούντιο Πιζάρο, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την ομάδα της Βαυαρίας.

Ο 35άχρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται να… υπερνικά την επιρροή του χρόνου πάνω του και να εμφανίζεται εξίσου καλός και αποδοτικός, με το επίσης ένδοξο παρελθόν του. Την περασμένη περίοδο σημείωσε 16 γκολ στην Μπουντεσλίγκα, παίζοντας σε 37 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, η διοίκηση της οποίας τον επιβράβευσε με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο γενικός διευθυντής των Βαυαρών, Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Περουβιανό παίκτη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κλαούντιο απέδειξε πόσο πολύτιμος παραμένει για την ομάδα μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα τον έχουμε μαζί μας για έναν χρόνο ακόμη».

Ο δε Πιζάρο δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που θα αγωνιστώ για έναν χρόνο ακόμη στην Μπάγερν. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στον κόσμο για μένα. Έχουμε ένα φανταστικό ρόστερ και θα διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους και την επόμενη περίοδο».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Γερμανία, η παραμονή του Κλαούντιο Πιζάρο στην Μπάγερν, σε συνδυασμό με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος, έτσι και αλλιώς, δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον τεχνικό των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα