«Άλωσε» τη Βέροια με 3-1 ο Παναιτωλικός!

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε στη Βέροια ο Παναιτωλικός, ο οποίος, πλέον, απέκτησε δικαίωμα στο όνειρο της Ευρώπης, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Το παιχνίδι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής, εξελίχθηκε σε υγιεινό περίπατο για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς στο 63’ είχε διαμορφωθεί το 0-3 και μόνο προς το τέλος αντέδρασαν οι γηπεδούχοι. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Κάπελ, στο 27’, για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Βαγιαφάνες, ο οποίος, με δύο προσωπικά του τέρματα, στο 54’ και στο 63’, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς της νίκης υπέρ της ομάδας του. Η Βέροια κατάφερε να μειώσει στο 88’, με τον Καλτσά, αλλά πλέον ήταν πολύ αργά ακόμη και για… θαύματα!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Δασκαλόπουλος, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο και Γιώργο Πασχάλη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γοδόι, Ετζενγκέλε και Κούσας.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Τσιάμης, Κάλι, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μάντζεκ (55’ Βεργώνης), Καλτσάς, Καμπόρα (55’ Παυλίδης)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπράκαλι, Μπεχαράνο, Κούσας, Ετζενγκέλε, Μαρτίνες, Γοδόι (89’ Κουτρομάνος), Φωτάκης, Νίκολας Μαρτίνες, Βαγιαφάνες (68’ Μύγας), Κάπελ, Άλβες (84’ Βασιλείου)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα